Followers

Friday, 10 August 2012

~Raya oh Raya~

Hye....amacam pesiapan raya?dh siap ke belom? aQ xtau la...mood raya kene cari semula r, hehehehe....cuti raya pendek,,,aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh...aQ xkira ko suruh aQ nek keje ari rabu, ari kmis bru aQ nek...ngeh2....aQ nk raye lllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!!!! tp an, bj raye aQ cume 1 je, tu pon bju fmly, bju sndiri xde g r...bonus lak bru dpt hari ini, tu pon dpt 1/2 month, pe2 pon Alhamdulillah lah an ada..padahal aQ dh kusut dh, nk rye wet tggal rm70, cne 2? wet minyak kete g keje smpai ujung bln pon xlepas, pling x pon, aQ nk gak bg parent aQ wet raye,bg adk2, bg ank2 buah aQ yg comel2 tu...betol x?? xpe, aQ dh cash an je, teros g shopping kuih2 raye, bju rye shelai ckup la, kasot pakai yg ade je, hehehe...knapa lmbt sgt ni nk kul5, nk blik keje ni, jln gentle jem...sjak 2,3 menjak ni, jln Allahu Akhbar....jem betol...nek skit kaki ku ini....harap2 blik keje ni jln xjem cm smlm la....aminnn....
ni nnti nk blik cti rye mggu depan msti jem giler an, so korg semua blik la dulu mggu ni, t aQ blik jln lengang ckit...hahahahaha....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Total Pageviews

dah jam berape ek?


Get your own Digital Clock

Tetamuku......

About Me

My Photo
Wany Mickey
Kota Tinggi, Johor, Malaysia
hye..aQ Wany..umor takat 2011 ni bru 21thn mude g... hope sgt korg nk jd fwenz aQ,Rajin2 la jengah blog aQ yg xseberapa nih...ok..TQ u all..
View my complete profile

Cayunk kt die....

Cayunk kt die....

Ayahku menunggang katak....

Ayahku menunggang katak....

Pakcu cayunk aQif...

Pakcu cayunk aQif...

Bulat x mate Uyul....hehe

Bulat x mate Uyul....hehe
Powered by Blogger.

Blog Archive

create.design & customize web!

ads
There was an error in this gadget

Tweet Tweet

Mickey Mouse

Loading...